De leukste manier om geld te verdienen en ook nog zelf je salaris en werktijden bepalen?


Ruim 11 jaar geleden ontdekte ik bij toeval een van de leukste en best betaalde banen ter wereld als kinder en familie entertainer (terwijl het toch echt niet voelt als werk)


Een van mijn vele ondernemende ideeën resulteerde dat ik nu honderden particuliere en bedrijfsfeestjes later, ik nu op het punt mijn Snoepjeshuis bedrijf nalatenschap te realiseren door mijn kennis aan anderen over te dragen, zodat straks nog meer mensen kunnen genieten van alle entertainment die zullen voortvloeien uit mijn ervaringen en dat van anderen.


Als jij van kinderen houdt dan kan ik je leren hoe jij op elk gebied dat jij leuk vind daar een passief en actief inkomen mee kan verdienen.

Je hoeft geen ervaring te hebben zolang je het maar leuk vind om mensen te vermaken. Als je toevallig ervaring heb in: dans, sport, toneel, onderwijs, zang, opvang of in de entertainment dan is dit aanbod je op het lijf geschreven.


Ontdek in de Snoepjeshuis cursus hoe jij;


-Parttime of fulltime zonder ervaring al snel aan de slag kan gaan als kinder entertainer.

-Je eigen salaris kan bepalen en vanaf dag 1 al minimaal €70+ per uur kan gaan verdienen.

-Hoe jij altijd met een voldaan en een gewaardeerd gevoel naar huis terug gaat.

-Betaald kan worden voor het hebben van plezier waardoor het niet voelt als werk.

-Hoe je beginnersfouten voorkomt die je onnodig veel tijd en geld kunnen besparen.

-Passief een ongelimiteerd inkomen kan opbouwen.

-Hoe jij gratis klanten aantrekt die bij jou aankloppen ipv jij achter de klant aan moet.

-Hoe jij als partner van Snoepjeshuis extra bonussen krijgt om je succes te versnellen.


Misschien heb je totaal geen of juist wel ervaring in deze branche, maar voor ons maakt het niet uit zolang jij enthousiast en gemotiveerd ben om te leren wat het beste bij jou persoonlijk past. Niemand is hetzelfde en dus leer je juist je eigen sterke punten te gebruiken en alleen te doen wat je echt leuk vind. Wij bieden een brede cursus aan zodat jij daarna zelf kan kijken waar jij je in wil gaan specialiseren en wat je wel/niet wil doen als entertainer.


Wat komt er tijdens de cursus allemaal aanbod:


-Diverse manieren om te entertainen zoals: Schminken, Poppenkast, Handpop, Crea, Zang Dans, Toneel, Goochelen etc.

-Je gaat oefenen in de gebieden die jij interessant vindt zodat jij al vanaf dag 1 een duidelijke richting heb van wat je wil doen.

-Hoe ga je om met verschillende feesten, van bedrijfsfeestjes tot verjaardagen van kleine feestjes tot grote feesten met 50+ kinderen.

-Welk kostuum past het beste bij jou en welk vaste of juist verschillende karakters wil jij spelen.

-Hoe jij ervoor zorgt dat je 99% van alle klussen binnen haalt en altijd op tijd het juiste bedrag betaald krijgt van de klant.

-Hoe jij jezelf met de hulp van Snoepjeshuis kan promoten zodat je altijd voldoende werk heb.

-Hoe ga je om met lastige situaties wat betreft klanten of kinderen die je werk kunnen bemoeilijken.

En nog veel meer….


Let op het aanbod hieronder is beperkt geldig voor slechts de eerste 24 personen die bij akkoord partner zullen worden met snoepjeshuis en daarmee oneindig veel levenslange voordelen zullen hebben.

Omdat wij een super aanbod hebben voor slechts 25 personen, zullen eventueel mensen die net ernaast vissen op een wachtlijst worden geplaatst waarbij we ze zullen contacten indien er nieuwe plekken vrijkomen.


Wat zit allemaal in het Snoepjeshuis partnership pakket voor de eerste 25 partners;


+ De live dag cursus op locatie: Leer kinder en familie entertainment twv €250,- inclusief handboek.

+ Bonus: Partnership 1-2 jaar licentiekosten & coaching in 2020 en 2021 twv €250,- is inbegrepen.

+ Bonus: Mogelijkheid tot theateroptredens, trainer worden, joint venture partnership en meer met ongelimiteerde inkomsten mogelijkheden.Deze workshop t.w.v. €500++ kost nu tijdelijk maar €50,- voor de eerste 25 Snoepjeshuis partners.


Op elk moment kunnen de bonussen komen te vervallen en de prijs weer stijgen, reserveer dus nu!


Datum: woensdag 14/10/2020 van: 10:00-12:00 uur of van 13:00-15:00 uur in Amsterdam,

Adres is: Hettenheuvelweg 16, 1101 bn. Info via: 0616639093 of snoepjeshuis@gmail.comJouw investering is dus geen €500,- maar €50,-

Betalen in maximaal 2 termijnen is mogelijk. Aanmelden kan via: snoepjeshuis@gmail.com, Ovv: Je naam, de datum en tijd van de workshop.

Je ontvangt dan een ideal betaal link voor de

aanbetaling van €10,-. Het restant van €40,- volgt op de dag zelf.Omdat we in de pre-launch fase zitten hebben we onze prijs zo aantrekkelijk gemaakt dat jouw snelheid wordt beloond met hoge kortingen. Meld je aan via: snoepjeshuis@gmail.com voor de beste prijs van vandaag.
.

Make a free website with Yola